Kreativ Art Direction & Strategisk Marknadsföring

 

Jag erbjuder helhetslösningar inom varumärkesbyggande, visuell identitet och digital marknadsföring – allt för att göra att ditt varumärke eller tjänst upplevs tydligare och starkare och på det sätt du vill. Från kreativ Art Direction och grafisk design till SEO och storytelling, här hittar du de verktyg du behöver för att sticka ut och kommunicera med din målgrupp på ett engagerande sätt.

Exempel på tjänster:

animation, content produktion, kommunikationsplan, webbsajt, SEO, SEM, webbcopy, UX, illustration, mallar, målgruppsanalys, kampanj, koncept, digital strategi, presentationer, print, rådgivning, storytelling, foto, reklamfilm, rörligt, sociala medier, varumärkesplattform, brand book, grafisk profil, logotyp, förpackningsdesign, bildmanér, marknadsplan, varumärkesstrategi, workshop

Nätverk och samarbetspartners för skalbara lösningar

Som enmansföretagare har jag byggt upp ett starkt nätverk av erfarna frilansare och specialister inom olika områden som bland annat copywriting, webbdesign, fotografering, filmproduktion och digital marknadsföring. Detta innebär att jag kan sätta samman ett skräddarsytt team för större projekt och därmed erbjuda samma bredd och kvalitet som en större byrå, men med fördelen av en personlig och rakare process.